WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieCoupé 220i M-Sport Pro Automaat

€ 72.480,00

NL5931682
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €936 per maand
BMW 2 Serie Coupé 220i M-Sport Pro Automaat
€ 72.480,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen maar een stoer uiterlijk, deze BMW 2 Serie biedt ook de sportieve rijkwaliteiten die u zoekt. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Het elektrisch bediende glazenpanorama dak zorgt voor licht en gevoel van ruime. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 19 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! Verder geniet u ook van: DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten en de active cruise control zorgt automatisch voor de juiste afstand tot uw voorligger. De uitrusting van deze BMW is met lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel behoorlijk compleet.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Een camera houdt de juiste koers binnen de rijstrook in de gaten en het Lane-keeping systeem corrigeert bij afwijkingen. In deze BMW vinden we verder een autonoom remsysteem en voetgangersbescherming

Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe 2 Serie. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron