WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Business Edition Sportline Automaat

€ 29.950,00

NLR-236-PJ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €394 per maand
BMW 2 Serie 218i Business Edition Sportline Automaat
€ 29.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 32097KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor veel sportieve rijders is er geen discussie mogelijk. BMW maakt rijden geweldig. Punt. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sport line onderstel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Snelheid, omgevingsinfo, navigatie en communicatie... Het digitale dashboard geeft alles realtime weer. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Het navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur of met gesproken commando's. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Deze BMW is voorzien van lederen sportstuur, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 2 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. De forward collision warning reduceert het gevaar van een botsing met een voorligger significant. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron