WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Executive Edition Automaat

€ 28.950,00

NLK-447-JG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €375 per maand
BMW 2 Serie 218i Executive Edition Automaat
€ 28.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 73930KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn geweldige prestaties en dynamische uiterlijk laat deze sportieve eyecatcher het hart van veel autoliefhebbers sneller kloppen. We hebben het hier over een dealeronderhouden BMW 2 Serie die 73930 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2021. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de M-sportstoelen. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in hoogte verstelbare voorstoelen, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij het digitale dashboard leest u alle benodigde info gemakkelijk en overzichtelijk af. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, DAB ontvangst, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. De auto is ook uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron