WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218i Gran Coupé M-Sport & Travel Pack Handgeschakeld

€ 34.900,00

NLT-520-HK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
BMW 2 Serie 218i Gran Coupé M-Sport & Travel Pack Handgeschakeld
€ 34.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 9326KM stand
  • BenzineBrandstof
  • HandgeschakeldTransmissie

Omschrijving

Kwaliteit, techniek, prestaties en rijcomfort. Geldt voor alle Duitse merken. Daar kunt u blind van op aan. Op de teller van deze auto staat slechts 6999 kilometer. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Het panoramadak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook BMW M-sportonderstel en donker getint glas achter.

Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem beluister u muziek alsof u er 'live' bij bent. Met de DAB-ontvanger heeft u keuze uit talloze digitale radiozenders met de allerhoogste geluidskwaliteit. De audiobediening op het stuur zorgt dat muziek en informatie kunnen worden aangepast zonder het zicht op de weg te verliezen. ‘Boem is ho′? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! U bent in deze BMW ook voorzien van sportstuurwiel en isofix-aansluiting.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Een proefrit levert het bewijs. Neem contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron