WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218iA Gran Coupé M-Sportpakket Automaat

€ 34.900,00

NLS-525-BG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
BMW 2 Serie 218iA Gran Coupé M-Sportpakket Automaat
€ 34.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 14457KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Bij het ontwerpen van de BMW 2 Serie stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Tot de uitrusting behoren ook BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren voor en achter. Op een drukke weg heeft u soms ogen in uw achterhoofd nodig. De sensoren aan de achterzijde nemen die functie over en geven een achteropkomend verkeer waarschuwing als een achterligger te dicht op u zit. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Met lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze BMW helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze BMW 2 Serie Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Verder is deze auto uitgerust met autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op en we regelen een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron