WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie218iA Gran Coupé M-Sportpakket Automaat

€ 34.900,00

NLS-896-JK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €457 per maand
BMW 2 Serie 218iA Gran Coupé M-Sportpakket Automaat
€ 34.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 10758KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

BMW maakt rijden geweldig. Een prachtmerk met een indrukwekkende historie die nog steeds actueel is. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Sportief rijden stelt eisen aan een stevige zitpositie voor rijder en bijrijder. Vandaar de strakke sportstoelen! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Gemakkelijk en veilig is de spraakbediening voor het audio-installatiesysteem. Daarbij kunt u het ook bedienen met de knoppen op het stuur. De audio-kwaliteit is geweldig, dankzij de DAB-ontvangst. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW 2 Serie een achteropkomend verkeer waarschuwing. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Met verstelbaar stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze BMW helemaal compleet.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron