WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie225e xDrive M-Sport Hybrid Automaat

€ 42.900,00

NLR-413-SZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €558 per maand
BMW 2 Serie 225e xDrive M-Sport Hybrid Automaat
€ 42.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 18253KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze BMW 2 Serie. Deze auto heeft maar weinig kilometers gemaakt, de teller staat op slechts 2345 kilometer. Elektrisch? Benzine? Bij deze BMW 2 Serie kan het allebei. De hybride motor biedt de ideale keuzecombinatie. ‘s Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW 2 Serie voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen geven u veel zitsteun. Een handige voorziening op deze auto is de elektrische achterklep die u op afstand kunt openen. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportpakket, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Met de routebegeleiding van het full map navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren terwijl u luistert naar digitale radiozenders of muziek streamt vanaf uw telefoon. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW niet alleen met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor, maar hij beschikt ook over parkeersensoren voor en achter, die u helpen om gemakkelijk in te parkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. Even niks om achter de auto te hangen? Dan is de elektrisch inklapbare trekhaak superhandig. En deze auto heeft ook schakelpaddles aan het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De geavanceerde technologie in deze BMW is in staat om onderweg het verkeer om u heen te monitoren en er op te reageren. Zo hebt u als het ware een automatische co-piloot aan boord. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. Deze BMW 2 Serie is voorzien van lane assist: een slim en veiligheidverhogend rijhulpsysteem, dat waarschuwt bij onwillekeurig van strook wisselen. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Interesse? Maak dan gauw een afspraak voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron