WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Serie230i Automaat

€ 62.500,00

NLX-950-TG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €808 per maand
BMW 2 Serie 230i Automaat
€ 62.500,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 7999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Kwaliteit komt nooit tekort in Duits vakmanschap, dat is te zien aan deze BMW 2 Serie met zijn stijlvolle ontwerp en comfortabele interieur. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! In het interieur domineren de sportstoelen, die er niet alleen stijlvol uitzien, maar die u ook optimaal ondersteunen tijdens de rit. Het panoramadak zorgt voor maximale lichtinval en kan worden geopend voor extra ventilatie. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

De conditie van deze auto is 24/7 inzichtelijk dankzij Connected Services. Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. De BMW is standaard voorzien van: Harman Kardon-audiosysteem, DAB ontvangst, cruise control en automatisch dimmende binnenspiegel.

In de BMW 2 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. In deze BMW vinden we verder een voetgangersbescherming, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Laat deze sportwagen u zelf overtuigen. Maak een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron