WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 218i M Sport Automaat

€ 33.850,00

NLR-484-GK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €438 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 218i M Sport Automaat
€ 33.850,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 29344KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is onvermijdelijk. Als u een auto zoekt waar u echt van op aan kunt, komt u altijd bij een Duits merk uit. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Ook adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank zijn aan boord.

Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. Spraaksturing betekent dat u verschillende functies met uw stem kunt bedienen. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het full map navigatiesysteem! Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Een onopvallend paaltje of een overstekend kind achter de auto brengt risico′s met zich mee. Gelukkig laat de achteruitrijcamera feilloos zien of alles veilig is. Achter het stuur van deze BMW bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Lekker makkelijk: de keyless start. Geen gedoe met een contactsleutel. Uw auto herkent u aan de elektronische sleutel die u meedraagt. Even op de startknop drukken en rijden maar! Voorzien van cruise control, dus vriendelijk voor de inzittenden én de benzinetank. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. De BMW is standaard voorzien van: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze BMW 2 Serie Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. Bij concentratieverlies van de bestuurder geeft vermoeidheidsherkenning automatisch een waarschuwingssignaal. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron