WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 223i Innovation M-Sportpakket Automaat

€ 47.900,00

NLS-340-JF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Assen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €622 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 223i Innovation M-Sportpakket Automaat
€ 47.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13088KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Vraag het maar aan de gemiddelde BMW-rijder: als je eenmaal de kracht en prestaties van dit merk hebt ervaren, ben je verslingerd. Inderdaad: BMW maakt rijden geweldig. Het is een nieuwe auto, hij is nu uit voorraad leverbaar. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Winter… Eerst krabben, dan genieten van de stoelverwarming. Het panorama dak zorgt voor zicht, licht en een enorm ruimtelijk gevoel. Stramme vingers krijgen ′s winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. Verdere voorzieningen op dit systeem zijn: smartphone connectiviteit en DAB ontvangst.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 2 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u.

Wordt dit uw nieuwe auto? We verwelkomen u graag om u deze 2 Serie te laten zien, en dan leggen we u ook uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron