WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 225xe M-Sport Automaat

€ 41.750,00

NLR-266-ZG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €537 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 225xe M-Sport Automaat
€ 41.750,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 18454KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Company car; bezichtiging op afspraak!

Een echt goede auto biedt meer dan alleen maar hoge prestaties en een comfortabele rit. Zo'n auto verrijkt uw leven door een optimale combinatie van doordachte vormgeving en hoogstaande techniek. Deze BMW 2 Serie is daar een goed voorbeeld van. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren BMW M-sportpakket en donker getint glas achter.

Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Met schakelpaddles aan het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en isofix-aansluiting is deze BMW helemaal compleet.

De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Alle opties

ExterieurChevron
InterieurChevron
OverigeChevron