WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieActive Tourer 230e xDrive M-Sport Automaat

€ 54.950,00

NLS-404-ZP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €715 per maand
BMW 2 Serie Active Tourer 230e xDrive M-Sport Automaat
€ 54.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 13347KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met zijn inventieve techniek is de hybride BMW 2 Serie tegelijk comfortabel en zuinig met brandstof. Het is een hybride, daardoor is de auto zuinig met brandstof. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. U wordt in deze auto ook getrakteerd op adaptief M-onderstel, adaptief dempingsysteem, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. De radio harder of zachter zetten of iemand uit uw contactenlijst bellen. Dankzij de spraakbediening doet u dit allemaal met uw stem. De kortste weg, de zuinigste weg, de snelste weg… elke weg is te vinden met het full map navigatiesysteem. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Vergeet uw autosleutels! Met de keyless start instappen en starten is veel makkelijker. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. Eén druk op de knop en de elektrisch inklapbare trekhaak verdwijnt uit het zicht. Met sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Wat deze auto ook kan, is lezen. Hij 'leest' voor u de verkeersborden tijdens de rit en attendeert u erop door ze op het dashboard te projecteren. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! De Brake Assist haalt het maximum uit de remkracht van deze BMW 2 Serie als zich een noodsituatie voordoet. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als dit de auto is die u zoekt, wacht dan niet langer en plan direct online een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron