WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieCoupé 220i High Executive M-Performance Automaat

€ 49.950,00

NLS-151-TK
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €651 per maand
BMW 2 Serie Coupé 220i High Executive M-Performance Automaat
€ 49.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 22205KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stevig, solide en uitermate prettig in rijgedrag. Kortom: een echte Duitse auto. Op de teller van deze auto staat slechts 6897 kilometer. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Een woon-werkritje wordt een minivakantie in deze auto met z'n elektrisch bediende glazen panorama dak en het heerlijk zachte lederen interieur. Doe maar luxe! Neem plaats in de verwarmbare voorstoelen en voel de weldaad in koude dagen. Rijden met pit? Geen punt! De sportstoelen geven steun en stevigheid! Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, elektrisch verstelbare lendensteun en in delen neerklapbare achterbank.

Het audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Gedoe met kabels en stekkers in de sigarettenaansteker is voorbij. De aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons zorgt voor wireless recharging van uw smartphone. Automatische airconditioning verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. In deze BMW kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De voordelen van de aanwezige cruise control hoeven we niet uit te leggen. Een mooie, constante snelheid - niet te snel, niet te langzaam. Precies goed. U bent in deze BMW ook voorzien van lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. In deze BMW vinden we verder een autonoom remsysteem en voetgangersbescherming

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Even bellen voor een afspraak en deze BMW staat voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron