WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 Seriecoupé 220i M-Sport Automaat

€ 43.750,00

NLP-552-DR
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €565 per maand
BMW 2 Serie coupé 220i M-Sport Automaat
€ 43.750,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 22699KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U ziet het meteen aan zijn krachtige design, de BMW 2 Serie is een auto die kwaliteit uitstraalt. Onderhuids vindt u die kwaliteit terug in de geavanceerde techniek, die deze auto zijn sportieve rijeigenschappen geeft. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. In de verwarmbare voorstoelen zitten is elke keer een welkom gevoel. Het daglicht valt in overvloed via het elektrisch bediende panoramadak op het fraaie interieur. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! In deze auto profiteert u onder andere ook van: BMW M-sportonderstel, LED-koplampen, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Boem is ho? Dat is verleden tijd. De achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Always online? Geen probleem: deze auto is voorzien van een eigen WIFI-hotspot. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, dus geen snoeren nodig om de smartphone op te laden! Ook is de BMW uitgerust met: WIFI-hotspot, DAB ontvangst, cruise control, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Da's veilig! Alle informatie geprojecteerd op de voorruit via head-up display, zodat u uw ogen op de weg kunt houden! Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron