WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieCoupé M240i High Executive Automaat

€ 42.950,00

NLS-331-KF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €559 per maand
BMW 2 Serie Coupé M240i High Executive Automaat
€ 42.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 69499KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een mooie auto, deze BMW 2 Serie uit 2020, en hij heeft 69499 kilometer gelopen. De onderhoudsgeschiedenis is bekend. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze BMW. Hoe koud het buiten ook is, de stoelverwarming geeft u meteen een behaaglijk gevoel. Ook is de auto voorzien van: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, elektrisch verstelbare lendensteun en elektrisch bedienbare ramen voor.

De achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Dankzij Connected Services weet u precies waar uw auto geparkeerd staat. Ook andere functies, zoals bandenspanning en brandstofniveau, zijn via de app altijd onder handbereik. Ook op geluidskwaliteit is niet beknibbeld. Het Harman/Kardon audiosysteem levert topprestaties. Telefoon onderweg aan de lader? Daar komt geen kabeltje aan te pas, want deze BMW 2 Serie is voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. En deze auto heeft ook dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, electronic climate control en sportstuur met schakelpaddels als standaard uitrusting.

Aan boord van deze BMW houden verschillende geavanceerde systemen voor u de weg in de gaten. Ze waarschuwen u voor noodsituaties en kunnen in een aantal gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. Een noodstop maken doet u liever niet. Maar áls het nodig is, geeft de Brake Assist maximale ondersteuning. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Maak een afspraak en kom deze sportwagen van dichtbij bekijken. De sleutels liggen klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron