WhatsappEmail
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieGran Coupé 218i Executive Edition Automaat

€ 24.950,00

NLK-222-DV
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €329 per maand
BMW 2 Serie Gran Coupé 218i Executive Edition Automaat
€ 24.950,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 94937KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een goede auto vervoert je niet alleen van a naar b, maar stimuleert je ook en geeft je energie. Het comfort van deze BMW 2 Serie maakt van iedere rit een genoegen, je komt steeds vol energie op uw bestemming aan. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in hoogte verstelbare passagiersstoel, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en verwarmde ruitensproeiers.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Connected Services zorgen ervoor dat de belangrijkste functies en data van de auto altijd en overal te checken zijn. Gewoon via de app op de smartphone. Deze auto kent elke bestemming als z'n broekzak, dankzij het full map navigatiesysteem. De achteropkomend verkeer waarschuwing bewaakt de afstand tot achterliggers en geeft een signaal als er te weinig ruimte is. De BMW is standaard voorzien van: electronic climate control, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control en sportstuurwiel.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Onderweg zorgt verkeersborddetectie ervoor dat u geen waarschuwingsbord mist. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron