WhatsappEmail
BMW 2 Serie
BMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 SerieBMW 2 Serie
Beschikbaar

BMW 2 SerieM240i xDrive High Exe Aut. Automaat

€ 65.900,00

NLS-712-HP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €852 per maand
BMW 2 Serie M240i xDrive High Exe Aut. Automaat
€ 65.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 17244KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Voor deze BMW 2 Serie moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur is comfortabel en stijlvol. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Comfort, licht en het complete gevoel van ruimte wordt verzorgd door het elektrisch bediende panoramadak. Een heerlijk luxe optie van deze auto is het verwarmbare stuurwiel. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, donker getint glas achter, elektrisch verstelbare lendensteun en in delen neerklapbare achterbank.

Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij DAB-ontvangst. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. De elektronische systemen in deze BMW helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Een constante snelheid is goed voor de ontspanning onderweg, en de cruise control zorgt ervoor.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 2 Serie samen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Eén proefrit en deze sportwagen bewijst zichzelf. Maak nu een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron