WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320e Touring - M Sport Automaat

€ 68.114,00

NL5932647
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €883 per maand
BMW 3 Serie 320e Touring - M Sport Automaat
€ 68.114,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met z'n extra elektromotor geeft de hybride BMW 3 Serie een heel nieuwe dimensie aan het rijden. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze BMW. Scherpe bochten, pittige acceleraties? In de sportstoelen blijft u altijd in positie. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Pak aan, 't is winter! Zo'n verwarmd stuurwiel is dan bijzonder prettig! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: 19 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportpakket, geluidsisolerende ramen, aluminium dakrailing en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Het systeem controleert alle belangrijke functies en geeft die perfect weer via het digitale dashboard. Twijfelen hoeveel ruimte u achter de auto heeft? Met de achteruitrijcamera weet u altijd hoeveel centimeter! De jeugd is niet los te maken van hun smartphone, en dat zie je ook aan deze jonge auto. Via een speciale app staat u overal en altijd in contact met uw vierwieler. Superhandig! Dromerige achtergrondmuziek voor een relaxte rit? Het Harman/Kardon audiosysteem weet er net zo goed raad mee als met stevige beats om lekker bij door te rijden! De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, dus geen snoeren nodig om de smartphone op te laden! Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning en DAB ontvangst.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3 Serie samen. Onderweg worden ritfuncties naar keuze op de voorruit geprojecteerd met de head-up display. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze BMW. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning, bent u altijd veilig onderweg.

We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze 3 Serie aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron