WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie318i High Executive M-Sport Automaat

€ 24.900,00

NLXG-915-D
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €328 per maand
BMW 3 Serie 318i High Executive M-Sport Automaat
€ 24.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 101116KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij is klaar voor nog jaren rijplezier, deze BMW 3 serie uit 2019. De onderhoudshistorie van deze auto is bekend, er staat 101116 kilometer op de teller. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Winterse omstandigheden? Geniet dan van het comfort van de stoelverwarming! Ook 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, zwart dakdraagsysteem en antracietkleurige hemelbekleding zijn aan boord.

Hoeveel gigabytes aan muziek wilt u meenemen? Met één stick in de usb-aansluiting kunt u uren en uren vooruit. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor. Natuurlijk is deze BMW 3 serie voorzien van cruise control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde veiligheidssystemen kijken tijdens elke rit met u mee en schatten continu de risico′s in.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Als u meer wilt weten over deze BMW, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron