WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie318i Sedan Exe Edition Sportline Aut. Automaat

€ 30.900,00

NLJ-117-XX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €402 per maand
BMW 3 Serie 318i Sedan Exe Edition Sportline Aut. Automaat
€ 30.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 78822KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In ieder detail is deze auto van topklasse, dat zie je aan zijn stijlvolle uiterlijk en aan zijn comfortabele interieur. De BMW 3 Serie is een van die typisch Duitse auto's die hun kwaliteit nooit verloochenen. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, sport line onderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.

Wat ook opvalt, is de strakke en overzichtelijke informatie die het digitale dashboard levert. Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Ingericht op Connected Services, voor een nog veiligere en comfortabelere rit. Wegwijs in elke wijk, stad of reisbestemming? Daarvoor zorgt het navigatiesysteem met harde schijf! Aan boord van deze BMW 3 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Ook is de BMW uitgerust met: WIFI-hotspot, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter en regensensor.

Als bestuurder van deze BMW bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Bent u nieuwsgierig naar deze auto? Laat het ons dan snel weten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron