WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie318i Sedan High Exe Sportline Aut. Automaat

€ 35.500,00

NLN-436-ZF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €459 per maand
BMW 3 Serie 318i Sedan High Exe Sportline Aut. Automaat
€ 35.500,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 55628KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto's weten altijd een fraaie combinatie te brengen van kracht, degelijkheid en souplesse. Dat maakt ze zo aantrekkelijk. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Voorzien van een lederen interieur: stijl en kwaliteit voor u en uw passagiers! 's Winters komen de verwarmbare voorstoelen heerlijk van pas. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, sport line onderstel, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen achter.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! Hoe is het met de banden, de accu en andere onderdelen? Connected Services maakt het inzichtelijk, 24/7 via de app. Een optie die de veiligheid verhoogt, is de bediening vanaf het stuur van het audiosysteem (met DAB-radio!) en het navigatiesysteem met harde schijf. Als u wilt kunt u beiden zelfs met uw stem bedienen. De kans op een kop-staart botsing wordt sterk gereduceerd door het systeem van achteropkomend verkeer waarschuwing. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij electronic climate control is het binnen altijd behaaglijk. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van parkeersensoren voor en achter, regensensor, cruise control, sportstuurwiel, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt voor een automatisch constante positie binnen de rijstrook. Afdwalen is uitgesloten. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron