WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320i High Executive Edition Automaat

€ 32.450,00

NLG-731-SX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €421 per maand
BMW 3 Serie 320i High Executive Edition Automaat
€ 32.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 61503KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die is ontworpen om niet alleen functioneel te zijn, maar om bovendien uitstekende prestaties neer te zetten. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze BMW is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. De verwarmbare voorstoelen benadrukken nog maar eens dat we hier te maken hebben met een regelrechte verwenauto voor bestuurder en bijrijder. De strakke sportstoelen hebben niet alleen de looks, maar bewijzen ook hun functie als u wat meer vraagt in de uitdagende bochten. Laat de zon maar schijnen door het elektrisch bediende glazen panoramadak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Uw rit wordt comfortabel en veilig gemaakt door het digitale dashboard dat alles projecteert wat u wenst in de digitale wereld van mobiliteit. Kommaar-kommaar-kommaar, aldus de achteruitrijcamera. Iedere centimeter vrije ruimte komt haarscherp in beeld. Schadevrij inparkeren maar! Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Voor een veilige rit is het belangrijk dat uw handen het stuur vasthouden en uw ogen gefocust blijven op de weg; daarom kunt u het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst en navigatiesysteem met harde schijf bedienen met het stuurwiel of via spraakbediening. Voorzien van een draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons om onderweg de accu van de smartphone bij te laden. Met WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, regensensor, cruise control en sportstuurwiel is deze auto helemaal compleet.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 3-serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron