WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320i High Executive M-Sport Automaat

€ 42.750,00

NLP-669-FB
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €555 per maand
BMW 3 Serie 320i High Executive M-Sport Automaat
€ 42.750,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 25723KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

In Duitsland is auto′s maken een ernstige serieuze zaak. Dat blijkt al jaren door de onderscheidende rijkwaliteiten, oerdegelijke uitvoering en technische innovatie van Duitse merken. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. De elektrische achterklep opent met een druk op de knop, zodat u gemakkelijk toegang heeft tot de bagageruimte. Het interieur baadt in een zee van licht door het glazen panoramadak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook BMW M-sportonderstel en aluminium dakdraagsysteem.

Het audio-installatiesysteem levert geluid van topklasse, de DAB-radio geeft volop keuze. De parkeersensoren vertellen precies hoe ver u kunt gaan. Hoe dichter op een obstakel, hoe sneller de piepjes. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Fijn, zo′n trekhaak. Maar niet constant nodig. Daarom heeft deze BMW 3 Serie een elektrisch inklapbare trekhaak. Met schakelpaddles aan het stuur en automatisch dimmende binnenspiegel is deze auto helemaal compleet.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze BMW in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron