WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie320i Touring High Exe M-Sport Aut. Automaat

€ 38.950,00

NLH-458-JG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €504 per maand
BMW 3 Serie 320i Touring High Exe M-Sport Aut. Automaat
€ 38.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 68556KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW 3 Serie is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Een blik van dichtbij onthult meteen twee mooie pluspunten: het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Opwarmen in koude dagen? Pak het verwarmd stuurwiel met beide handen aan! In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch verstelbare lendensteun.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. De meest gebruikte voertuigfuncties laten zich met behulp van uw stem bedienen. Dankzij Connected Services heeft u overal en altijd uw dashboard op zak. Alle belangrijke functies zijn te checken via de app. Het Harman/Kardon audiosysteem is afgestemd op het interieur van de auto. De geluidskwaliteit is onovertroffen. Kaartlezen is verleden tijd, dankzij het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. U bent in deze BMW ook voorzien van Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, electronic climate control, draadloos opladen en DAB ontvangst.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Snelheid en andere benodigde info hoeft u niet meer te bekijken op het dashboard. De head-up display projecteert de gegevens in de voorruit. In het instrumentarium laat de verkeersborddetectie de actuele verkeersborden zien. Met het Lane-keeping systeem komt u nooit per ongeluk buiten de rijstrook. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze BMW echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron