WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 Serie330i High Executive M-Sport Automaat

€ 36.450,00

NLZN-348-J
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €476 per maand
BMW 3 Serie 330i High Executive M-Sport Automaat
€ 36.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 68237KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dit is een hele fijne stadsauto. Pittig, wendbaar en toch een stuk ruimer dan je denkt. Perfect in conditie, een top-occasion! Met een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie beschikt deze BMW over uitstekende prestaties. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. In deze uitvoering is de 3 Serie voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Ook LED-mistlampen voor, BMW M-sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging zijn aan boord.

De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Natuurlijk behoren schakelpaddles aan het stuur en automatisch dimmende binnenspiegel ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 3 Serie samen. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze BMW bovendien head-up display, voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron