WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring 318i M Sport Edition Automaat

€ 26.850,00

NLXT-973-K
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €346 per maand
BMW 3 Serie Touring 318i M Sport Edition Automaat
€ 26.850,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 87650KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Dynamische styling, zorgvuldig afgewerkt met fraaie materialen en ontworpen met oog voor detail. De BMW 3 Serie is van binnen en van buiten een toonbeeld van Duits design. De krachtige benzinemotor van deze auto is gekoppeld aan een automatische transmissie. Ze zeggen weleens dat stijlvol en handig niet gauw samengaan. In dit geval wel: kijk maar naar het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Deze BMW 3 Serie legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. Bij de rijke uitrusting horen ook 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing en zwart dakdraagsysteem.

Bedient u de auto liever met uw stem? Dan is het goed om te weten dat spraakbediening aanwezig is. U weet altijd hoe de auto eraan toe is dankzij Connected Services. Ook handig voor de garage en de wegenwacht. Even de app uitlezen en klaar! Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem met harde schijf zit u veilig en ontspannen in de auto. Ook over uw schouder ziet u onderweg niet alles wat er aan de achterzijde gebeurt. Daarom heeft deze BMW 3 Serie een achteropkomend verkeer waarschuwing. Bij de luxe van deze auto hoort ook electronic climate control. Extra opties op deze auto zijn: parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control, sportstuurwiel, dvd-systeem en automatisch dimmende binnenspiegel.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Als elke meter en elke seconde telt, wilt u dat het remsysteem maximaal presteert. Met de Brake Assist bent u daar zeker van. Ook helpen het hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze BMW te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron