WhatsappEmail
BMW 3 Serie
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring 320e M-Sport Automaat

€ 44.750,00

NLT-401-JS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €583 per maand
BMW 3 Serie Touring 320e M-Sport Automaat
€ 44.750,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 19849KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze BMW 3 Serie. Het is een auto van het bouwjaar 2023. Deze hybride heeft dankzij de extra elektromotor een zeer laag brandstofverbruik. De klasse komt van het lederen interieur en het slimme gemak van de elektrisch bedienbare achterklep. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het personaliseren van uw cockpitinterface is mogelijk met het digitale dashboard in deze auto. De speciale app verbindt met Connected Services, die de status van vitale functies bijhoudt en waarschuwt als u bijvoorbeeld moet tanken, de bandenspanning moet controleren of olie moet bijvullen. Radarsensoren aan de achterkant van de auto zorgen voor een achteropkomend verkeer waarschuwing als de afstand tot het verkeer achter te klein wordt. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. U kunt bij het inparkeren natuurlijk niet aan alle kanten ogen hebben. Daarom is deze BMW 3 Serie voorzien van parkeersensoren! Deze auto is voorzien van dashboard met spraakbediening, navigatiesysteem, sportstuur met schakelpaddels, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

Het rijden met deze BMW wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. De camera van de verkeersborddetectie herkent verschillende soorten verkeersborden en toont deze op het dashboard. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron