WhatsappEmail
BMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 SerieBMW 3 Serie
Beschikbaar

BMW 3 SerieTouring M340i xDrive High Executive Automaat

€ 52.950,00

NLK-772-RP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €687 per maand
BMW 3 Serie Touring M340i xDrive High Executive Automaat
€ 52.950,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 113052KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Klasse en kwaliteit, gecombineerd met legendarische sportieve prestaties. Meer hoeven we niet uit te leggen. BMW maakt rijden geweldig. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een zescilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Maximaal comfort en stijl krijgt u dankzij het lederen interieur. Deze BMW 3 Serie heeft verwarmbare voorstoelen, voor zowel bestuurder als bijrijder. Zijwaartse g-krachten worden solide opgevangen door de sportstoelen. De bagageruimte is toegankelijk via een comfortverhogende elektrische achterklep. Zicht, licht en toch dicht! Een geweldige rijervaring met het glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: sportonderstel, dakdraagsysteem, aluminium dakrailing, donker getint glas achter, antracietkleurige hemelbekleding, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare lendensteun, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Het infotainmentsysteem bedient u met uw vingers of met uw stem, met dank aan de geïntegreerde stembediening. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige navigatiesysteem met harde schijf. De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. En het wordt nog mooier: deze auto heeft een ingebouwde WIFI-hotspot, zodat iedereen online kan. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze BMW heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW 3 Serie voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Makkelijk en veilig is de keyless start. Met de elektronische sleutel op zak start u de auto met enkel een druk op de knop. De cruise control zorgt voor een mooie, gelijkmatige snelheid die u zelf instelt. Dat is relaxt! Een technisch en comfortvergrotend hoogstandje is de elektrisch inklapbare trekhaak. Ook is de BMW uitgerust met: sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Verkeersborddetectie herkent tijdelijke en permanente verkeersborden langs en boven de weg. Ook als uw aandacht even verslapt, blijft de forward collision warning bij de wekker. Dreigt er een botsing met een voor- of tegenligger, dan waarschuwt het systeem direct. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Het Lane-keeping systeem let constant op en waarschuwt of corrigeert als u onoplettend over de lijnen van de rijstrook gaat. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

Maak gerust een proefrit voordat u beslist. Deze BMW zal u niet teleurstellen. Even bellen en het is geregeld!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron