WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie420i High Exe M-Sport Aut. Automaat

€ 45.900,00

NLK-235-JG
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €595 per maand
BMW 4 Serie 420i High Exe M-Sport Aut. Automaat
€ 45.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 60022KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze BMW 4 Serie die 60022 kilometer op de teller heeft staan. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. Als we het over extra cachet hebben, moeten we zeker het lederen interieur noemen. Dankzij de stoelverwarming heeft u in deze auto nooit meer last van een koude rug of koude benen. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audio-installatiesysteem en ook het navigatiesysteem met harde schijf gaat met knoppen op het stuur en met spraak. Natuurlijk is de audio-installatie voorzien van DAB-ontvangst. Onderweg laadt u uw smartphone snoerloos op met behulp van de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Intelligent rijden is de tweede natuur van deze auto. Het systeem reageert op neerslag en invallende duisternis via de automatisch inschakelbare verlichting en de regensensor en schakelt automatisch verlichting en ruitenwissers in. Snelheid en afstand worden gereguleerd door het active cruise control met stop en go functie en inparkeren gaat simpel met de parkeersensoren voor en achter. Extra opties op deze auto zijn: schakelpaddles aan het stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display.

U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron