WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie420i High Executive M-Sport Automaat

€ 29.900,00

NLZF-925-Z
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €393 per maand
BMW 4 Serie 420i High Executive M-Sport Automaat
€ 29.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 55346KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een keurige auto, dat is deze BMW 4 Serie, die 55346 kilometer heeft gelopen. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Een weldaad voor u en uw bijrijder: deze BMW 4 Serie heeft verwarmbare voorstoelen. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel en antracietkleurige hemelbekleding.

Even nog een paar sterke bijgeleverde pluspunten: een topkwaliteit audio-installatiesysteem, een feilloos navigatiesysteem en een achteruitrijcamera met haarscherp beeld. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. Deze BMW is voorzien van sportstuurwiel en automatisch dimmende binnenspiegel.

Geavanceerde systemen kunnen tijdens de rit bepaalde taken van u overnemen. Zo kijken er als het ware steeds extra ogen met u mee, zodat u tijdig kunt reageren op noodsituaties.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron