WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 Serie430i Cabrio High Executive Automaat

€ 54.250,00

NLP-162-FX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €702 per maand
BMW 4 Serie 430i Cabrio High Executive Automaat
€ 54.250,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 26927KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Doe het dak omlaag en geniet van de zon op uw gezicht, achter het stuur van deze cabriolet. Strakke lijnen en klassieke vormen die evenwichtig zijn geproportioneerd: de BMW 4 Serie is een stijlvolle en markante verschijning op de weg. Zijn krachtige motor en doordachte onderstel maken bovendien alle verwachtingen waar. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Van binnen ziet u een lederen interieur, een stijlvolle uitvoering. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, windscherm, LED-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Spraakbediening verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak. De auto luistert naar uw instructies en volgt ze op. Elke weg is een bekende weg voor het aanwezige full map navigatiesysteem. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Nooit meer parkeerschade dankzij de achteruitrijcamera. Het hoort bij een intelligente auto als deze dat hij zelf in staat is om zijn omgeving in de gaten te houden. Dat doet deze BMW met een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor. Aan boord van deze BMW 4 Serie is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Met de elektronische sleutel in uw zak en met één druk op de knop start u de auto. Dat is keyless start! Voor de lange ritten is de cruise control een verademing.

In de BMW 4 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bij de veiligheidssystemen van deze auto hoort ook de verkeersbord-detectie. Die leest tijdens het rijden als het ware met u mee en attendeert u op de significante verkeersborden langs en boven de weg. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Cabrio rijden is vrijheid voelen. Bel gauw voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron