WhatsappEmail
BMW 4 Serie
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieCabrio 420i M-Sport Automaat

€ 86.736,00

NLZ-371-BP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1115 per maand
BMW 4 Serie Cabrio 420i M-Sport Automaat
€ 86.736,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 6999KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Uw ultieme rijbeleving staat hier te wachten. Ervaar het dus zelf: BMW maakt rijden geweldig. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 6999 kilometer heeft gereden sinds 2024. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Lederen bekleding is in deze rijk uitgeruste auto ook aanwezig. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Ook in winterse omstandigheden is rijden een plezier, niet in de laatste plaats dankzij het verwarmd stuurwiel. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, BMW M-sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

U wordt geïntroduceerd tot de digitale wereld van mobiliteit waarop alles wat u wenst wordt geprojecteerd op het digitale dashboard. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Dankzij het Harman/Kardon audiosysteem geniet u van sublieme geluidstechnologie. Extra opties op deze auto zijn: met leder bekleed dashboard, dashboard met spraakbediening, Harman Kardon-audiosysteem, full map navigatiesysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning.

Deze BMW biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. In een noodsituatie waarschuwt forward collision warning bij een dreigende aanrijding met een voorligger. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Het genot van deze cabrio zelf ervaren? Maak dan een proefrit. Bel nu voor een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron