WhatsappEmail
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieCoupe 430i High Executive M-sport Automaat

€ 49.900,00

NLL-303-BH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Hoogeveen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €650 per maand
BMW 4 Serie Coupe 430i High Executive M-sport Automaat
€ 49.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 58171KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is niet alleen de bouwkwaliteit waar Duitse auto's om bekend staan, maar ook de rijkwaliteiten. Dat merkt u achter het stuur van deze BMW 4-serie Coupé. Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. Gemakkelijk in- en uitladen? Geen enkel probleem met de elektrisch bedienbare achterklep. En ook het stijlvolle comfort is meegeleverd dankzij het lederen interieur. Last van de vorst? Door de stoelverwarming zit u in ieder geval vorstelijk! Als de ‘r′ in de maand zit, komt zo′n verwarmd stuurwiel als geroepen! Tot de uitrusting behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, BMW M-sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare lendensteun, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Met dit systeem profiteert u onder andere ook van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening, WIFI-hotspot en achteruitrijcamera. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. Het luxeniveau in deze BMW is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren voor en achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Aan boord van deze BMW 4-serie Coupé is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze auto is eenkennig en start alleen voor z′n baas dankzij de keyless start. Geen handmatig gerommel meer; de elektrisch inklapbare trekhaak reageert met een druk op de knop.

In deze auto zijn verschillende technologieën aanwezig die voor u het verkeer en de omgeving in de gaten houden en die desnoods ook kunnen remmen of bijsturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze BMW. Eyes on the road! Dat kan iedere seconde, dankzij de head-up display, die informatie projecteert op de voorruit. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en voetgangersbescherming.

De kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Prik een datum en tijd naar keuze en kom deze sportwagen uitproberen. Even contact opnemen en hij staat gereed!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron