WhatsappEmail
BMW 4 Serie
BMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 SerieBMW 4 Serie
Beschikbaar

BMW 4 SerieM440xi Gran Coupé High Exe Automaat

€ 86.900,00

NLS-716-HP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1118 per maand
BMW 4 Serie M440xi Gran Coupé High Exe Automaat
€ 86.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 23279KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

De indrukwekkende vormen en de topprestaties van deze BMW 4 Serie staan garant voor ultiem rijplezier. De zescilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Even op het knopje drukken en de elektrisch bedienbare achterklep gaat open. Net zo gemakkelijk als het elektrisch bediende glazen panorama dak. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. Altijd een goede zitpositie bij iedere snelheid, dankzij de sportstoelen. Tot de uitrusting van deze BMW behoren ook 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, donker getint glas achter, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare lendensteun, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Zonder uw ogen van de weg te halen bedient u de radio met de audiobediening op het stuurwiel. Ook praktisch: deze auto is voorzien van een eigen navigatiesysteem. Onderweg de accu van uw smartphone opladen gaat zonder snoeren en stekkers. U plaatst ‘m simpel in de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons en klaar! Always online? Geen probleem: deze auto is voorzien van een eigen WIFI-hotspot. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Nooit meer problemen bij achteruitrijden of inparkeren. De achteruitrijcamera houdt alles in de gaten! Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze BMW zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! Deze BMW 4 Serie is voorzien van een elektrisch inklapbare trekhaak voor als u met een caravan of aanhanger op pad wilt. Natuurlijk behoren sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende buitenspiegels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

In de BMW 4 Serie heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. U bent mede dankzij autonoom remsysteem en voetgangersbescherming steeds veilig onderweg.

Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Proefrit maken? Natuurlijk! Bel ons voor een afspraak en deze sportwagen staat klaar.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron