WhatsappEmail
BMW 5 Serie
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieSedan 520i M-Sport Pro Automaat

€ 94.867,00

NL5914984
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1228 per maand
BMW 5 Serie Sedan 520i M-Sport Pro Automaat
€ 94.867,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

U weet het al jaren: BMW maakt rijden geweldig. Tijd om dat zelf te gaan ervaren. Bijvoorbeeld in deze topper. Deze nieuwe auto is nu uit voorraad leverbaar. De uitstekende prestaties van deze auto komen van de viercilinder benzinemotor en de automatische transmissie. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. De achterklep opent automatisch met een druk op de knop. Handig als u met volle handen staat. Met het grote glazen panoramadak voelt het alsof u in een cabrio zit. Wind, sneeuw, hagel, regen… allemaal vergeten als u het verwarmd stuurwiel in handen heeft. Verder is de BMW uitgerust met: adaptief onderstel, trailer assistent, donker getint glas achter, LED-achterlichten en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Voor een sprankelende en levensechte klankweergave zorgt het Harman/Kardon audiosysteem. Deze BMW 5 Serie is een complete auto anno nu, en dat merk je. Bijvoorbeeld door de aanwezige draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Uiteraard is dit systeem ook voorzien van: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur, dashboard met spraakbediening en achteruitrijcamera. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om gemakkelijk en schadevrij in te parkeren. De achteropkomend verkeer waarschuwing is een mooie veiligheidsoptie, die middels sensoren in de gaten houdt wat er onderweg achter u gebeurt. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! Omdat u niet elke dag met een aanhanger of caravan op pad bent, is er de elektrisch inklapbare trekhaak.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Veilig inhalen gaat moeiteloos dankzij actieve dodehoekdetectie. Het veiligheidssysteem waarschuwt als een ander voertuig in uw dode hoek rijdt. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. Met voorzieningen als autonoom remsysteem en voetgangersbescherming, bent u altijd veilig onderweg.

Natuurlijk is dit een splinternieuwe auto en hij wordt dus geleverd met volledige fabrieksgarantie. Daarbij kunnen we u verschillende gunstige financieringsvormen aanbieden. We maken graag een afspraak met u.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron