WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie520i High Executive M Sport Automaat

€ 40.900,00

NLJ-111-BX
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €531 per maand
BMW 5 Serie 520i High Executive M Sport Automaat
€ 40.900,00

Specificaties

  • 2020Bouwjaar
  • 71409KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Zijn dynamische uiterlijk maakt al direct duidelijk wat voor rijervaring u van deze BMW 5 Serie mag verwachten: pure sportiviteit. Een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie zorgen voor de uitstekende prestaties van deze auto. Van binnen ziet u een lederen interieur, een stijlvolle uitvoering. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Met een druk op de knop gaat de elektrische achterklep open. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. In deze auto profiteert u onder andere ook van: LED koplampen, BMW M-sportonderstel, antracietkleurige hemelbekleding, aluminium dakrailing, dakdraagsysteem en elektrisch inklapbare buitenspiegels.

Ontdek de digitale mobiliteitswereld, met zijn dashboard dat alle noodzakelijke informatie projecteert om uw reis comfortabel en veilig te maken. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Met Connected Services wordt iedere rit nóg veiliger. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem met harde schijf. En deze auto heeft ook met leder bekleed dashboard, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst als standaard uitrusting.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De sensor van het forward collision warning-systeem registreert permanent de afstand tot voorliggers en grijpt in als een botsing dreigt. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont. Met voorzieningen als voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Hebt u interesse in deze auto? Neem nu contact met ons op en we zetten hem klaar voor een proefrit.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron