WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e Business Edition Plus M Sport Automaat

€ 59.950,00

NLX-876-XP
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Apeldoorn
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €779 per maand
BMW 5 Serie 530e Business Edition Plus M Sport Automaat
€ 59.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 12628KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Het is een nette en comfortabele auto, deze BMW 5 Serie. Hij heeft 12628  kilometer gelopen, de onderhoudsgeschiedenis is bekend. Kiezen tussen benzine of elektrisch hoeft bij deze BMW 5 Serie niet. De hybride motor schakelt gemakkelijk over als u dat wilt. Mooi en handig gaan perfect samen! Kijk maar naar het lederen interieur en de elektrisch bedienbare achterklep. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Geniet van het uitzicht naar buiten door het riante glazen panoramadak. In het donker rijden als bij daglicht: dat leveren de laserlight koplampen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Dankzij het digitale dashboard in deze auto kan u de interface van uw cockpit personaliseren. Bij het inparkeren hoeft u het laatste stukje niet te gokken: de achteruitrijcamera kijkt voor u uit. Wat is de onderhoudsstatus van deze auto? U checkt het snel, simpel en overal via uw smartphone. Nooit meer de weg kwijt: daarvoor zorgt het onboard navigatiesysteem met harde schijf. De sensoren van de achteropkomend verkeer waarschuwing houden zicht op de dode hoeken achter u. Te weinig afstand tot de achterligger? Het systeem geeft direct een signaal. Ook is de BMW uitgerust met: WIFI-hotspot, automatische airconditioning, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en cruise control.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Belangrijke ritfuncties permanent in uw zichtveld: dat is het voordeel van de head-up display. Mindert een voorligger onverwachts te veel vaart, dan komt de forward collision warning in actie en waarschuwt meteen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Interesse voor deze BMW 5 Serie? Kom 'm dan van dichtbij bekijken. We maken graag een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron