WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530e xDrive Business Edition Plus Automaat

€ 63.950,00

NLZ-219-FS
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €825 per maand
BMW 5 Serie 530e xDrive Business Edition Plus Automaat
€ 63.950,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 26825KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Je merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De BMW 5 Serie is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. Dit exemplaar is van het bouwjaar 2023 en heeft 26825 kilometer gelopen. Twijfelt u nog tussen rijden op benzine of elektrisch? Niet nodig. Deze hybride BMW 5 Serie doet het allebei. Altijd al een 4WD gewild? Dat kan nu! Deze auto is voorzien van vierwielaandrijving. Het interieur is luxe uitgevoerd met leren bekleding. Neem plaats op de comfortabele stoelen. Dankzij de elektrische bediening en het geheugen is het eenvoudig om hierin de beste zitpositie te vinden. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Het glazen panoramadak zorgt ervoor dat u zich omringd voelt door de omgeving. Stramme vingers krijgen 's winters een VIP-behandeling van het verwarmd stuurwiel. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer LED koplampen, BMW M-sportpakket, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Alle functies die u onderweg nodig heeft, worden permanent geregistreerd en zijn afleesbaar op het digitale dashboard. Een slim verborgen extra is de elektrisch inklapbare trekhaak. In één oogopslag weet u de complete systeemstatus van deze auto. Dankzij Connected Services. De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Het navigatiesysteem met harde schijf brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Ook Harman Kardon-audiosysteem, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, draadloos opladen en DAB ontvangst zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze BMW 5 Serie is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! Forward collision warning is een automatisch waarschuwingssysteem dat direct in werking treedt bij gevaar voor een kop-staartbotsing. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron