WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 Serie530i Executive Automaat

€ 28.950,00

NLNZ-445-S
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €375 per maand
BMW 5 Serie 530i Executive Automaat
€ 28.950,00

Specificaties

  • 2017Bouwjaar
  • 110025KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Stoer staal en superieure rijprestaties: dan weet u dat u met een Duits topmerk te maken heeft. De aandrijving van deze BMW komt voor rekening van een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto wordt u elke rit opnieuw bijgestaan door een gebruiksvriendelijk navigatiesysteem, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met DAB-radio en Apple carplay en mirrorlink. Is uw smartphone geschikt voor snoerloos opladen? Dan zorgt de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons weer voor een volle accu zonder snoeren en stekkers. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. Natuurlijk behoren sportstuurwiel en automatisch dimmende spiegels ook tot de uitrusting van deze complete auto.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW 5 serie samen.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron