WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieTouring 530d xDrive Luxury Line Automaat

€ 69.900,00

NLT-707-JD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Oostzaan
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €907 per maand
BMW 5 Serie Touring 530d xDrive Luxury Line Automaat
€ 69.900,00

Specificaties

  • 2023Bouwjaar
  • 16913KM stand
  • DieselBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Duitse auto's staan bekend om hun kwaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Tientallen jaren Deutsche gründlichkeit staan garant voor uitstekende rijprestaties. De zescilinder dieselmotor in combinatie met de automatische transmissie maken het rijden met deze BMW tot een waar feest. Veel leuke extra's heeft deze auto. Om maar wat te noemen: de elektrisch bedienbare achterklep en het stijlvolle lederen interieur. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook LED koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, verstelbare lendensteunen en verwarmde ruitensproeiers.

Het slim uitgedachte digitale dashboard toont alle essentiële ritinformatie in één oogopslag. U ziet geen paaltje meer over het hoofd dankzij de achteruitrijcamera. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. Sublieme sound aan boord is niet vergeten. Het Harman/Kardon audiosysteem pakt op verzoek fenomenaal uit. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. Deze BMW is voorzien van met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, automatische airconditioning, lederen sportstuur en DAB ontvangst.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. Blik op de weg houden? U hoeft uw hoofd niet meer te draaien om het dashboard te zien, dankzij de head-up display. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. Laat deze sportwagen u zelf overtuigen. Maak een afspraak voor een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron