WhatsappEmail
BMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 SerieBMW 5 Serie
Beschikbaar

BMW 5 SerieTouring 530e High Executive Automaat

€ 49.950,00

NLR-751-SH
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €651 per maand
BMW 5 Serie Touring 530e High Executive Automaat
€ 49.950,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 67117KM stand
  • HybridBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Accu snelladen: nee

Voor deze BMW 5 Serie moet u snel zijn, want die gaat aandacht krijgen. Net binnen, maar daar blijft-ie niet lang! Deze BMW 5 Serie is vanwege de hybride motor een echte slimmerd. Want u rijdt zowel op brandstof als elektrisch. En dat scheelt in de kosten! De auto is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Dankzij de elektrische stoelbediening is het gemakkelijk om de optimale zitpositie te vinden. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Licht en luchtpartijen: u krijgt ze bijgeleverd dankzij het glazen panoramadak. Het verwarmbare stuurwiel is een teken van ultieme luxe. Deze voorziening is een topklasse auto waardig. Veel meer lichtopbrengst en zicht dankzij de laserlight koplampen. In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED-koplampen, aluminium dakrailing, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank en verstelbare lendensteunen.

Het digitale dashboard stelt u in staat uw cockpitinterface te personaliseren. De voordelen van een trekhaak zonder de nadelen. De elektrisch inklapbare trekhaak is gemakkelijk in het gebruik en tast de lijnen van de auto niet aan. Appen met uw auto? Geen probleem. U kunt van overal contact opnemen, de functies controleren en activeren. U bedient 'm met remote services. De Harman/Kardon audioinstallatie zorgt voor een krachtige en zuivere klankweergave. Het navigatiesysteem met harde schijf loodst u snel naar uw reisdoel. En deze auto heeft ook Harman Kardon-audiosysteem, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, parkeersensoren voor en achter en regensensor als standaard uitrusting.

De intelligente veiligheidssystemen in deze auto waken continu over uw veiligheid. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Ook helpen het voetgangersbescherming, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bel nu voor een afspraak en overtuig uzelf.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron