WhatsappEmail
BMW 6 SerieBMW 6 SerieBMW 6 SerieBMW 6 Serie
Beschikbaar

BMW 6 Serie630i High executive Luxury Line Automaat

€ 39.900,00

NLXT-686-R
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Den Haag
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €521 per maand
BMW 6 Serie 630i High executive Luxury Line Automaat
€ 39.900,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 96741KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Auto's maken kunnen ze, die Duitsers. Al jaren. En dat merk je. De benzinemotor met automatische transmissie levert uitstekende rijprestaties. Bij de complete uitrusting van deze auto hoort ook stoelverwarming. Van hobbels en bobbels in de weg voelt u helemaal niets, dankzij de zijdezachte luchtvering en de comfortstoelen voorin. Geniet van de lichtinval en het uitzicht van het grote glazen panoramadak. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze BMW 6 serie. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! In deze BMW profiteert u onder andere ook van: LED-mistlampen voor, antracietkleurige hemelbekleding, donker getint glas achter en verstelbare achterbank.

'Boem is ho'? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Het navigatiesysteem brengt u vlot naar uw bestemming, terwijl u luistert naar het glasheldere geluid van het audio-installatiesysteem met DAB-radio. Klik de smartphone in de houder en de draadloze telefoonlader zorgt voor een volle accu. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van WIFI-hotspot en automatisch dimmende spiegels.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In deze BMW vinden we verder een head-up display, voetgangersbescherming en bandenspanningcontrolesysteem.

Met het bijgeleverde tellerrapport van Nationale Autopas weet u dat de kilometerstand van deze auto zuiver is. Natuurlijk bent u van harte welkom om deze BMW in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron