WhatsappEmail
BMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 SerieBMW 7 Serie
Beschikbaar

BMW 7 Serie750Li xDrive M-Sport Automaat

€ 109.900,00

NLP-253-ZF
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €1421 per maand
BMW 7 Serie 750Li xDrive M-Sport Automaat
€ 109.900,00

Specificaties

  • 2022Bouwjaar
  • 9856KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een occasion om van te dromen. Deze BMW 7 Serie brengt behalve een pittige motor en een vriendelijke kilometerstand ook de nodige extra's mee. De auto heeft een opmerkelijk lage kilometerstand van slechts 9856 De achtcilinder benzinemotor en de automatische transmissie maken het rijden met deze auto tot een waar feest. Een eyecatcher is het lederen interieur. Maar onderschat ook het voordeel van een aantal 'kleine' details niet, zoals het elektrisch bediende glazen panorama dak en de elektrisch bedienbare achterklep. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Deze auto levert de ultieme rijervaring met eersteklas functies zoals stoelverwarming, een verwarmbare achterbank en een verwarmbaar stuur. Als autorijden zijdezacht kan zijn, dan is het hier zeker het geval: daar zorgen de de luchtvering en de comfortstoelen voorin voor. De intensiteit van de laserlight koplampen benadert daglicht. Toch hebben tegenliggers geen last. Ook elektrische zonnerollo voor de achterruit, LED-koplampen, BMW M-sportpakket, adaptief dempingsysteem, warmtewerend glas en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.

Ervaar de wonderen van de digitale mobiliteitswereld waarbij alles wat u wenst op het digitale dashboard verschijnt. Achteruitrijden en inparkeren worden een eitje dankzij de achteruitrijcamera. In deze auto kunt u de belangrijkste functies bedienen met uw stem. Had u de auto nou wel afgesloten? Met Connected Services checkt u het overal en altijd. Rijke klankkleur en een indrukwekkend geluidsspectrum komen van het Harman/Kardon audiosysteem. Ook met leder bekleed dashboard, Harman Kardon-audiosysteem, navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing en automatische airconditioning zijn aan boord.

Deze BMW is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Blik permanent op de weg en toch belangrijke functies in beeld? De head-up display projecteert rij-informatie op de voorruit! In het instrumentarium kunt u bovendien de verkeersborden zien die u onderweg tegenkomt. Zo helpt deze BMW u om veiliger te rijden. Ongemerkt buiten de rijstrook raken? Nee hoor, het Lane-keeping systeem waarschuwt en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Tijd voor een proefrit in deze sportwagen? Maak nu een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron