WhatsappEmail
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 Serie840i Gran Coupé Automaat

€ 157.316,00

NL5918352
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Deventer
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2025 per maand
BMW 8 Serie 840i Gran Coupé Automaat
€ 157.316,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 15KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Met een auto als deze BMW 8 Serie komt u absoluut goed voor de dag. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. De krachtige benzinemotor staat garant voor uitstekende prestaties. De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. Het glazen panoramadak laat meer licht binnen in het interieur en zorgt voor een magnifiek uitzicht naar buiten. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer donker getint glas achter en dagrijverlichting.

De draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons voldoet aan de universele Qi-standaard. Elke geschikte smartphone is onderweg zonder snoeren en stekkers op te laden. Met de 4 zone climate control selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties.

Vanzelfsprekend leveren wij deze nieuwe auto met volledige fabrieksgarantie. We maken graag een afspraak met u om deze 8 Serie bij ons te komen bekijken.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron