WhatsappEmail
BMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 SerieBMW 8 Serie
Beschikbaar

BMW 8 SerieGran Coupé M850i xDrive Automaat

€ 224.828,00

NL5934286
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €2898 per maand
BMW 8 Serie Gran Coupé M850i xDrive Automaat
€ 224.828,00

Specificaties

  • 2024Bouwjaar
  • 10KM stand
  • BenzineBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een fantastische vormgeving en ultieme prestaties: u geniet van de weergaloze rijbeleving die deze BMW 8 Serie u biedt. U hoeft niet langer te wachten, deze splinternieuwe auto is nu direct beschikbaar Trap het gaspedaal in en voel de geweldige acceleratie van deze auto. De actieve veiligheid wordt verder vergroot dankzij vierwielaandrijving. Terwijl u de bagage inlaadt via de elektrisch bedienbare achterklep, nemen uw passagiers al plaats in het lederen interieur. Mooi! U past de stoelen moeiteloos aan, ze zijn elektrisch in te stellen en hebben bovendien een geheugen. Een heerlijke hoeveelheid daglicht zorgt voor een riant en ruimtelijk effect door het glazen panoramadak. Met de laserlight koplampen kijkt u bijna in de toekomst. Dit is het beste op het gebied van autoverlichting. Bij de rijke uitrusting horen ook elektrisch bedienbaar zonnescherm, LED koplampen, adaptief dempingsysteem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard geeft alle up-to-date info en functies voor een slimme en veilige rit. Soepel inparkeren gaat gemakkelijker dan u verwacht dankzij de achteruitrijcamera. Praat tegen deze auto en de auto doet wat u wilt dankzij de ingebouwde spraakbediening. Pech oplossen en zelfs voorkomen? Gaat eenvoudig. Via Connected Services heeft u alle data in de hand, gewoon op de smartphone! Onder alle omstandigheden een volmaakt geluid onderweg: het high performance audiosysteem zorgt ervoor. En deze auto heeft ook navigatiesysteem met harde schijf, WIFI-hotspot, achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, sportstuur met schakelpaddels en draadloos opladen als standaard uitrusting.

U geniet nog meer van het rijden met uw BMW omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Jachtvliegers doen het al jaren, maar u kunt het nu ook: met de head-up display functie-informatie aflezen zonder uw ogen van de weg te halen. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje. U bent mede dankzij voetgangersbescherming, dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, vermoeidheidsherkenning en autonoom remsysteem steeds veilig onderweg.

Hebben we uw interesse gewekt? Deze 8 Serie staat nu voor u klaar, u bent van harte welkom om hem te komen bekijken. Dan vertellen we u ook meteen over de financieringsvormen die we u kunnen aanbieden. Belt u ons vandaag nog?

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
MilieuChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron