WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3120Ah 42 kWh Automaat

€ 19.950,00

NLXN-988-R
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Wateringen
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €265 per maand
BMW i3 120Ah 42 kWh Automaat
€ 19.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 80672KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij biedt volop ruimte, deze BMW i3, en dankzij zijn elektrische aandrijving is er ook plenty vermogen voor een dynamische rijstijl. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2019 en heeft 80672 kilometer gelopen. Nooit meer naar de pomp! De elektromotor opladen en rijden maar! Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Lekker hoor, die verwarmbare voorstoelen. Helemaal op koude dagen. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 19 inch lichtmetalen velgen, LED-achterlichten, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Op elk volume een royale geluidservaring: dat biedt het Harman/Kardon audiosysteem! Met de audiobediening op het stuur bedient u het audiosysteem zonder uw ogen van de weg te halen. Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Apple carplay en mirrorlink verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. De automatisch inschakelbare verlichting en regen- en lichtsensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Dankzij de parkeersensoren achter kunt u met een gerust hart in de kleinste gaatjes inparkeren. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft een signaal als degene achter u te dicht op u zit. Ook handig en veilig bij het wisselen van rijbaan. De keyless start maakt een eind aan de ouderwetse autosleutel. Met de elektronische sleutel op zak stapt u in en een druk op de startknop doet de rest. De cruise control geeft elke flitser het nakijken. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt.

Bij een goede occasion als deze hoort natuurlijk ook een tellerrapport van Nationale Autopas. Is elektrisch rijden iets voor u? Bel dan nu om een proefrit te maken met deze auto.

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron