WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Basis 120Ah 42 kWh Automaat

€ 18.950,00

NLXR-841-R
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Alkmaar
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €247 per maand
BMW i3 Basis 120Ah 42 kWh Automaat
€ 18.950,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 97699KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Hij levert uitstekende prestaties en doet dat met zorg voor het milieu. Maar tegelijk is de BMW i3 ook gewoon een auto die u volop ruimte en comfort biedt. Gas geven is er met de elektromotor niet meer bij. Stil snelheid maken wel! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. 's Winters op pad gaan kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom is deze BMW i3 voorzien van weldadige verwarmbare voorstoelen. Het interieur glanst in daglicht door het elektrisch bedienbare panoramadak. Tot de voorzieningen van deze auto behoren LED koplampen, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Met het digitale dashboard in deze auto kunt u de interface van uw cockpit personaliseren. Rijden-stilstaan, rijden-stilstaan. Niks is irritanter en vermoeiender dan filerijden. Daar heeft deze BMW i3 een oplossing voor: de file assistent, die met radarmeting permanent het tempo aanpast op de voorligger. Zelfs als die stopt. De ingebouwde Connected Services vertellen u via de app alles over de status van de auto. Locatie, onderhoudsstatus, brandstofpeil en nog veel meer! Het navigatiesysteem en het audiosysteem (met DAB-ontvangst!) bedient u met knoppen op het stuur. Aan boord van deze BMW i3 is een achteropkomend verkeer waarschuwing voor extra veiligheid. Deze auto is voorzien van parkeersensoren achter, regen- en lichtsensor, cruise control, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze BMW i3 samen.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Deze elektrische auto staat klaar met een volle accu. Een proefrit maken is zo geregeld. Neem even contact op en we maken een afspraak!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron