WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Executive Edition 120Ah 42 kWh Automaat

€ 19.450,00

NLH-802-BZ
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €256 per maand
BMW i3 Executive Edition 120Ah 42 kWh Automaat
€ 19.450,00

Specificaties

  • 2019Bouwjaar
  • 65618KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze auto straalt een en al kracht en sportiviteit uit. En onverwoestbare klasse. Tja, BMW maakt rijden geweldig. De elektromotor is stil en schoon. En met een verrassend grote actieradius! De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Kou en regen maken geen indruk. Binnen zit u comfortabel dankzij de stoelverwarming. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verwarmde ruitensproeiers.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. De hoogwaardige achteruitrijcamera en het display met hoge resolutie zorgen dat helemaal niets u meer ontgaat van wat er achter de auto gebeurt. Net als een smartphone of een slimme speaker kunt u deze auto bedienen met stemcommando's. Waar u zelf ook bent, u staat altijd in contact met de auto via de app op uw smartphone. Zo controleert u uiteenlopende functies, ook op afstand. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het navigatiesysteem met harde schijf. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regen- en lichtsensor, cruise control en dvd-systeem.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Maak de transitie naar elektrisch rijden en neem contact op voor een afspraak of proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron