WhatsappEmail
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3S 120Ah 42 kWh Automaat

€ 18.900,00

NLXD-284-P
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Schiedam
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €246 per maand
BMW i3 S 120Ah 42 kWh Automaat
€ 18.900,00

Specificaties

  • 2018Bouwjaar
  • 77540KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Deze BMW i3 is innovatie op zijn best. Hij is ontworpen als een unieke combinatie van rijplezier en zorg voor het milieu. Deze auto heeft 77540 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2018. Milieuvriendelijk, stil en uitstekende rijprestaties: dat zijn de voordelen van de elektromotor. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, sportonderstel, in hoogte verstelbare passagiersstoel, donker getint glas achter en in delen neerklapbare achterbank.

Het digitale dashboard is qua lay-out en zichtbaarheid superslim ingedeeld. Alle functies in één keer in beeld! Pech of storing, altijd vervelend. Maar met Connected Services weet u direct wat eraan scheelt. En dus ook wat er moet gebeuren. Beste route, verwachte aankomsttijd: uw eigen navigatiesysteem vertelt u alles! Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW i3 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Het stuur heeft diverse extra functies, zodat u altijd met twee handen rijdt. De audiobediening is daar een voorbeeld van. Veilig en makkelijk. Deze auto is voorzien van parkeersensoren voor en achter, regen- en lichtsensor, cruise control, airconditioning, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Zoals u mag verwachten van deze BMW i3 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Altijd al elektrisch willen rijden? Het moment voor een proefrit is nu!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron