WhatsappEmail
BMW i3
BMW i3BMW i3BMW i3BMW i3
Beschikbaar

BMW i3Unique Forever Edition 120Ah 42 kWh Automaat

€ 31.900,00

NLN-518-XD
Dealer
VestigingBeschikbaar bij Dusseldorp Zwolle
ExteriorFront
Auto financierenVanaf €411 per maand
BMW i3 Unique Forever Edition 120Ah 42 kWh Automaat
€ 31.900,00

Specificaties

  • 2021Bouwjaar
  • 9996KM stand
  • ElektrischBrandstof
  • AutomaatTransmissie

Omschrijving

Een optimaal rijbereik, geen emissies en probleemloze techniek. Met de BMW i3 haalt u een elektrische auto van topklasse in huis. CO2-uitstoot? Met de elektromotor rijdt u stil en schoon! Hoewel de auto uit 2021 komt, heeft hij maar 9996 kilometer gereden. De krachtige motor geeft deze BMW uitstekende prestaties. Niet voor niks geldt een lederen interieur al jaren als een luxe extra. U krijgt het er gewoon bij, net als het elektrisch bediende glazen panorama dak. Ook in de winter en als het koud is, heeft u het snel weer warm dankzij de stoelverwarming in deze auto. Bij de uitrusting van deze BMW horen onder meer LED koplampen, sportonderstel, donker getint glas achter, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare buitenspiegels.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. Zoals u van zo'n jonge auto mag verwachten, zijn hier ook de geavanceerde remote services aanwezig. Simpelweg met een app op uw smartphone controleert u op afstand de status van de auto en bedient u diverse functies. Het audiosysteem is niet alleen voorzien van het navigatiesysteem maar ook uitgerust met DAB-ontvanger en bluetooth. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze BMW i3 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. U bent in deze BMW ook voorzien van automatische airconditioning, regen- en lichtsensor, cruise control, automatisch dimmende buitenspiegels, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De BMW i3 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden.

Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Elektrisch rijden is een ervaring op zich. Bel ons voor een afspraak en maak een proefrit!

Alle opties

ExterieurChevron
InfotainmentChevron
InterieurChevron
VeiligheidChevron
OverigeChevron